Biografie

Ron is op de leeftijd van 8 jaar begonnen met het spelen op de huiskamerorgel bij zijn ouders thuis. Hij heeft nooit muzieklessen gevolgd en muzieknoten vind ie dan ook vlekjes op papier. Na enkele jaren ging hij steeds meer spelen op 12 jarige leeftijd had ie zijn eerste optreden voor vrienden van zijn ouders, met het verzorgen van achtergrond muziek.

 

Na dit kreeg Ron de smaak te pakken en ging hij optreden met het huiskamerorgel van zijn vader. Op de leeftijd van 16 kocht hij zijn eerste keyboard, en vele zouden volgen. Van keyboards tot synthesizers niks was te gek en zo verzorgde hij menig(e) avond(en), van verjaardag tot bruiloft.

 

Op 25-jarige leeftijd werd hij de vaste toetsenist bij de band “Memory” uit Apeldoorn, waar hij zijn huidige vrouw Gerrie leerde kennen. Met “Memory” werd 3 tot 4 keer per week door heel het land en in Duitsland opgetreden.

 

Nadat er een einde kwam aan de band Memory, gingen Gerrie en Ron door. Eerst als kwartet, daarna als trio en de laatste 18 a 19 jaar als duo, Duo Selection genaamd. Als duo traden ze op bij verschillende gelegenheden, bruiloften, bedrijfsfeesten, carnaval, verjaardagen etc. met een publiek tussen de 50 en 500 personen.

 

16 jaar lang hebben Gerrie & Ron ook in het Sauerland opgetreden waar ze graag geziene muzikanten waren in de diverse hotels en bij diverse gelegenheden.

 

Na meer dan 20 jaar toetsen heeft Ron besloten hiermee te stoppen en te gaan werken met orkestbanden. Het bespelen van de toetsen gebeurt nu alleen nog in hun eigen homestudio om banden te maken of partijen aan te vullen in bestaande banden.

 

Door hun jarenlange ervaring zijn de diverse muziekstijlen niet vreemd voor Gerrie en Ron en dat blijkt tijdens hun optreden optredens van Gerrie & Ron zijn altijd van goede kwaliteit, verrassend afwisselend en met power en veel plezier gebracht.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now